Anastasia Contour Kit is Kim K‘s shape geheim!

Kim lovers opgelet! Als het om het uiterlijk van de Kardashians gaat zien de meiden er altijd tiptop verzorgd uit. De vraag die we ons allemaal wel eens afvroegen is eindelijk beantwoord! Welke contouring kit gebruikt Kim Kardashian? Het antwoord is er! De Anastasia Beverly Hills Contour Kit. 

Anastasia Contour Kit

Je jukbeenderen definiëren doe je dus voortaan met de Anastasia Beverly Hills Contour Kit! Kim shaped zowel haar neus als heel haar wangen met deze kit. Een nadeel, hij is alleen te koop bij Sephora, wat helaas niet meer bestaat in Nederland, maar je kunt er wel online terecht. De Anastasia Contour Kit bevat verschillende bruintinten en is voor veel huidtypes geschikt! Je kunt kiezen uit drie palets: lichte tot getinte huid, getinte tot bruine huid en bruine huid tot donkere huid. Prijs 54,95.

Anastasia Contour Kit is Kim K‘s contourgeheim!. Alles over de Anastasia Contour Kit voor het shapen van je gezicht. Kim Kardashian is inmiddels fan.

Contouring like Kim 

Op Youtube zie je enorm veel filmpjes die voordoen hoe je de schaduwen in je gezicht kunt krijgen die Kim ook heeft. Je gezicht zit vol met bruine en witte strepen maar als je het dan uiteindelijk ‘blend’ door elkaar heen veegt, wordt het wel een geheel. Hoe je dat het beste kunt doen, dat zie je onder in dit filmpje.