Barts mutsen; een musthave voor deze winter!

Steeds populairder worden ze, de Barts mutsen. En dat is niet vreemd want de mutsen van Barts zijn mooi gemaakt, apart en zeker een fashion statement. Eigenlijk jammer dat je de meeste mutsen van dit merk alleen kunt dragen als het koud is, want ze zijn zo leuk dat ze in de zomer ook niet zouden misstaan.

Muts en Beanie

Echte Fashionjunks weten al lang dat mutsen en beanies in zijn. En welk merk hoort dan zeker in het rijtje thuis van aankoopmogelijkheden? Barts natuurlijk.

Ook deze winter loop je er namelijk fashionable bij als je met enige regelmaat een beanie draagt. Het liefst handgemaakt en met opvallende kleuren. Want alleen dan krijg je een beetje die ruige, stoere winterlook.

Het merk Barts

Barts is in 1986 opgericht door Bart Koene. Het is dus een echt Nederlands bedrijf. Bart heeft zich met name laten inspireren door de kleurrijke stoffen die hij op Bali tegen kwam. In 1992 werd het merk Barts geintroduceerd en kwam hij met de eerste collectie mutsen die zijn vrouw Kelly met de hand had gemaakt. De collectie was zo’n success dat het de basis werd van het merk zoals we dat vandaag de dag kennen.

De collectie

De Barts collectie bestaat uit een lijn voor mannen, vrouwen, kinderen, en babies. Voor de kleintjes zijn er dus ook zat geweldige mutsjes te vinden, en wie wil er  als Fashionjunk nou niet dat z’n baby er fashionable uitziet. Wat dacht je van de volgende babsies met hun trendy Barts muts?

Voor volwassenen zijn er geweldige mutsen en beanies te vinden in de collectie. Overigens maakt het merk niet alleen mutsen, ook tassen, jassen, sjaals en handschoenen van Barts vinden tegenwoordig gretig aftrek. En allemaal met die winterse beetje ruige sophisticated look. Wij houden er gewoon van! Wat dacht je bijvoorbeeld van deze mutsen uit de collectie? Het zijn onze favorieten uit de 2013/2014 collectie.

Barts mutsen en beanies zijn de musthave voor de winter! Trendy, fashionable, cool en toch lekker warm. Ontdek de collectie van Barts mutsen en ontdek waar je ze kunt kopen.

Barts mutsen en beanies zijn de musthave voor de winter! Trendy, fashionable, cool en toch lekker warm. Ontdek de collectie van Barts mutsen en ontdek waar je ze kunt kopen. 

Waar kun je Barts producten kopen?

De mutsen, beanies, tassen, sjaals, jassen en meer van Barts zijn zowel offline als online te koop. Zo kun je ze online shoppen bij bijvoorbeeld Wehkamp.nl, Kleertjes.com (voor de kleintjes), Bijenkorf.nl en Kixx-online.nl.

Offline kun je de producten van Barts shoppen bij de Bijenkorf maar bijvoorbeeld ook bij de Perry Sport of de Skihut. Kortom, voldoende plekken om de meest geweldige mutsen en beanies tegen te komen.