Mary Katrantzou voor Adidas

Alle Adidas fans opgelet! Na Stella McCartney , Pharrell Williams en Raf Simons stapt ook Mary Katrantzou in het samenwerkingsbootje met het populaire sportmerk.  De ontwerpster zal zowel een kleding als schoenenlijn ontwerpen voor Adidas en wij verwachten: prints, prints en nog eens prints!

Mary Katrantzou

De ‘koningin van de prints’ wordt ze ook wel genoemd. Mary Katrantzou staat bekend om het gebruik van veel kleur, digitale en caleidoscopische prints. Haar collectie zijn uitbundig, opvallend maar bovenal one of a kind! Adidas maakte vandaag bekend samen te gaan werken met de ontwerpster. Het sportmerk zegt hierover: ‘’Mary heeft een buitengewoon gevoel voor druktechnieken, kleur en silhouet, dit zal een nieuwe kijk geven op de Women Adidas Originals collectie’’.

Mary over Adidas

Ook Mary is erg lovend over de samenwerking met Adidas. Ze zegt hierover: ‘’Ik ben erg enthousiast over de samenwerking met Adidas. Net zoals vele  kinderen groeide ik op met sneakers van Adidas en ik kijk er dan ook heel erg naar uit om mijn stempel te mogen drukken op zo’n wereldwijd merk. Ze hebben een geweldige historie en een rijk vermogen om te innoveren met sportkleding. Hierdoor zijn zij de perfecte partner voor een samenwerking’’, aldus de ontwerpster.

Mary Katrantzou X Adidas

De collectie zal aankomend najaar in de schappen liggen. Gezien de stijl van Mary zal in de herfstcollectie veel prints en kleur voor komen. Ze zegt hierover: ‘’Ik denk dat print en kleur perfect te vertalen zijn naar een breder publiek’’. De kans dat deze twee details floreren in de collectie mag dus duidelijk zijn .