Bow Down: Beyoncé op de cover van Time Magazine als Titan

Beyonce is uitgeroepen tot  ‘Titan’ door Time magazine. De zangeres siert de cover van het tijdschrift met de titel van ‘100 meest invloedrijke mensen ‘ van 2014. Een hele eer, maar we hadden ook niet anders verwacht!

Deze jaarlijkse editie van Time eert kunstenaars, leiders, pioniers, titanen en iconen die de wereld hebben veranderd en dit jaar hoort Bey erbij. Zo is Facebook CEO Sheryl Sandberg vol lof over Beyonce en schrijft hierover in het magazine van Time.

Who run the world?

‘Beyonce heeft erop aangedrongen dat “run the world” is bestemd voor meisjes en verklaarde: “Ik ben niet bazig, ik ben de baas”, “schrijft ze.’ Ze laat haar stem zowel op-als buiten het podium horen en roept vrouwen op om onafhankelijk en een leider te zijn ‘.

Bey siert een van de covers voor de speciale editie van het tijdschrift. In een behind-the-scenes video van de opname legt ze uit waarom het winnen van deze titel zoveel voor haar betekent.

Bey speaks

‘Het gaat niet om fashion of beauty of muziek, het gaat over de invloed die ik heb gehad op de cultuur,’ zegt ze, het beschrijven van haar moeder en Blue Ivy als de belangrijkste invloeden op haar. Het worden van moeder en mijn dochter in haar ogen aankijken heeft me verandert in een vrouw. Het maakte me heel erg sterk’, aldus Bey.

Foto: Pexels / Ovan