Blanket cape, winter musthave 2014

Vergeet jassen en jacks! Dit seizoen draait het om de blanket cape: een deken die je lekker warm houdt tijdens de koude winterse dagen maar dan wel in stijl. Olivia Palermo en Suki Waterhouse werden al gespot met een gepersonaliseerde blanket cape voorzien van hun eigen initialen van Burberry Prorsum, maar ook op de catwalk van Chloé zagen we fashionable deken capes voorbijkomen. Eén ding is zeker: dit seizoen mag deze niet ontbreken in je winterse garderobe!

Budget blankets

Luxe merken als Burberry, Chloé en Mulberry doen volop mee aan de blanket cape trend, maar gelukkig kun je ook bij de highstreet modeketens terecht voor betaalbare budget blankets. Bij Topshop en Michael Kors koop je al een leuke deken cape, maar ook Zara en River Island doen mee aan deze cosy trend.

Blanket cape, winter musthave 2014. Alles over de blanket cape: winter musthave 2014-2015. Fashionable en warm de winterdagen doorkomen doe je zo!

Stijl tip

Draag over een jas voor een stylish look. Combineer met hoge knielaarzen voor een typische ’70 look. Ook leuk met een mommy jeans en brogues als je houdt van casual.