Leigh Lezark

Haar naam zal je misschien niets zeggen maar Leigh Lezark is hot! Samen met twee vrienden vormt ze dj trio The Missshapes, grote favoriet op de decadente afterparty’s na Fashion Week, en is ze een echt stijlicoon aan het worden met haar bijzondere en soms uitbundige stijl.

Black widow

Leigh loves black! Er zijn niet veel foto’s van haar te vinden met veel kleur aan en ook haar garderobe is vrij donker. Toch weet ze altijd te stralen. Hoe dan? Ze ziet er hartstikke confident uit in haar soms vrij extravagante kleding.  Hoewel het klinkt alsof ze nooit kleur aanheeft doet Leigh dat wel, toch voegt ze vaak een donker accent toe.

Schoenen

Haar schoenencollectie is jaloersmakend en bevat naast klassieke items zoals suède Louboutins, Dr. Martens en Jimmy Choo’s ook bijzonder excentrieke paren zoals schoenen van Thierry Mugler, Viktor & Rolf en Givenchy. Ja, Leigh houdt van design.

Couture Queen

Dankzij haar werk als dj is Leigh als geen ander thuis in de New Yorkse modescene. Dit is misschien wel de reden dat ze wegloopt met uitbundige couture en niet bang is voor een mode experiment. Ze was eerder te zien in de oversized jas met megaschouders van onze Nederlandse trots Viktor & Rolf en in een over de top bontjas van Fendi. Ook haar jas gemaakt van pauwenveren van Giambattista Valli is populair.

Hair and make-up

Lezark staat bekend om haar diepzwarte haar. Wat niet veel mensen weten, is dat ze het al haar hele leven zelf verft. Hoe rock and roll is dat? Al zo lang als ze bekend is, heeft ze haar haar in een boblijn en deze staat haar dan ook prachtig. haar make-up is vaak redelijk naturel. Haar ogen zijn vaak donker aangezet waarbij ze kiest voor een nudelip. Soms pakt ze uit met een rood gestifte mond.

How to?

Leigh Lezark ademt gewoon rock and roll. Ze is stoer, ze doet wat ze wil en ze heeft een garderobe waar wij alleen maar jaloers op kunnen zijn. Hoe je je nou net zo cool kunt kleden als zij? Investeer in goede, bijzondere items op zowel schoenen als kledinggebied. Ook is het mixen en matchen van dure items met goedkopere kleding essentieel. Denk aan een oud leren jasje over zo’n dure jurk. Ook is het van belang dat je trouw blijft aan jezelf. Kies net als Leigh voor een kapsel en make-up look die herkenbaar zijn en verander niet zomaar.