Hij maakt de fashionista van nu belachelijk!

Misschien al een beetje oud, maar de video’s van P’Trique C’est Chic blijven leuk! Wat, nog nooit van gehoord? Dan laten we je vandaag even kennismaken met de leukste fashion girl /icon rechtstreeks uit LA! 

Patrick Pope

De acteur, die eigenlijk Patrick Pope (snap je hem, P’trique) heet, werd megaberoemd in de periode van de ‘sh*t (vul de titel zelf in) says’ hype. Zijn alter ego P’Trique maakt in de video Sh*t Fashion Girls Say alle fashionista’s belachelijk op hilarische wijze.

Fashionista’s shit

Een grote favoriet is de Sh*t Fashion Girls Say At New York Fashion Week video. Hier zien we de blondine er alles aan doen om op een streetstyle blog te komen – “If this outfit doesn’t get me on a streetstyle blog, I give up!”

The Platform

Wat er zo grappig aan is? Alles! Hoe komen ze er bij om een 30-plusser, met een fantastische bierbuik en hipsterbaard in een bodycon dress te hijsen? Geen idee, maar het heeft gewerkt. Het Youtube kanaal The Platform was daarna nooit meer hetzelfde.  We kunnen bijna met zekerheid vaststellen dat de meeste kijkers wekelijks zitten te wachten op een sketch van de ‘totes amazing’ Youtube ster.