Budget tips: H&M vs. American Retro

Als echte fashionjunk ben je natuurlijk gek op shoppen, maar vaak laat je portemonnee het niet altijd toe. Daarom gaan we altijd op zoek naar leuke budget tips. Gespot op de catwalk of een duur label? Geen probleem! Vaak vind je bij de highstreet modeketens genoeg coole lookalikes en wordt het shoppen een stuk leuker!

American Retro

Dit Franse label staat bekend om haar edgy stoere collecties met een typische Franse touch. Hoewel dit label niet in de prijscategorie valt van merken als Balmian en Saint Laurent is deze allesbehalve goedkoop. Voor deze Kiss Kiss sweater bijvoorbeeld betaal je €199 euro, absoluut geen koopje dus! Maar geen nood! Aangezien H&M dit seizoen onze behoeften perfect vervult met een leuke look-a-like van de rode lip/tanden sweater.

Budget tips: H&M vs. American Retro. Alles over de budget tips van H&M vs. het Franse label American Retro. Laat je inspireren en bekijk de tips hier.

American Retro vs. H&M

H&M 

Dit shirt van H&M is weliswaar geen sweater, maar bevat wel de rode lip met tanden die American Retro ook in de collectie heeft zitten. Het leukste hieraan? Het shirt kost maar €9,99 euro! Een koopje dus vergeleken met de sweater van American Retro. Voor datzelfde geld koop je dus 20 H&M shirtjes! Anyway, het shirt van H&M is alleen verkrijgbaar in het grijs en is er dus niet in een sweater vorm. Het leuke is dat de lip ook compleet is voorzien van pailletten, een detail dat niet voorkomt bij de sweater van American Retro.