Mode 2014 heren: Calvin Klein sweaters

Elke trendbewuste man moet op zijn minst één sweater met logo in de kast hebben hangen deze winter. Het was dan ook niet voor niets dat de heren WANG sweater bij H&M zo snel uitverkocht was. Niet alleen Alexander Wang maar ook Calvin Klein geeft toe aan de trend en heeft enkele prachtige sweaters ontworpen. Logomania is hot en hoe!

Parfum sweaters

De sweaters zijn voorzien van de namen van zijn bekendste parfums (Obsession, Eternity, Escape) en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren waaronder taupe, grijs en in bruintinten. Toen deze sweaters geshowd werden op de catwalk begon er een ware obsessie voor de ‘Obsession’ sweater. Helaas zijn de truien wel prijzig: 895 dollar wat omgerekend neerkomt op zo’n €644 euro. Misschien is deze vrij hoge prijs wel de reden dat de parfumlogo sweaters nog niet zijn doorgedrongen in het Nederlandse straatbeeld, maar vooral gedragen worden door celebs  als Harry Styles.

Budget Calvin 

Toch behoefte aan een originele Calvin Klein sweater maar laat je portemonnee het niet toe? In de collectie van de designer zitten ook normale logotruien die ondertussen zijn uitgegroeid tot ware klassiekers.  Deze zijn online verkrijgbaar voor een prijs tussen de € 89,00 en € 119,00.

Tekst Max Herlings