Catwalk fashion voor weinig

De ultieme meisjesdroom: de laatste looks van de catwalk direct in jouw kledingkast. Helaas is dat niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig zijn er ook andere manieren om de meest populaire runway trends na te doen! Fashion gespot op de catwalk en deze vertaald naar budget proof items! 

Forever 21 vs. Moschino

Wie zei hier nou Moschino? Wij niet hoor! Forever 21 is de ultieme oplossing voor je Barbie issues. Herleef je kindertijd door de Barbie top (€13,75 euro) van de populaire retailer te dragen! Maak je outfit af door er een simpele skinny jeans onder te dragen of juist een mooie boyfriend jeans. En als je echt een diehard fan bent, kun je nog altijd een mooie Forever 21 Barbie rugzak (€19,95 euro) kopen! Maar ook een hot pink legging, een schattig twinsetje om in te slapen en borstel in de Barbie stijl vind je bij Forever 21!

Vero Moda vs. Gucci 

Ben je helemaal gek van bloemen, maar zijn de oriental flower jurkjes van Gucci net even too much? Niet getreurd! Vero Moda heeft een simpele kimono  (€21,95 euro) die leuk is om open te dragen, maar ook heel chique staat als je hem dicht hebt. En net zoals bij Gucci, is de look pas af met een riempje om je middel.

Topshop vs. Chloé 

Je bent minimalistisch, en houdt je stijl graag simpel en elegant. Chloé is je favoriete merk, maar niet dat van je portemonnee. Topshop biedt een geweldig alternatief: het Engelse merk verkoopt namelijk een jurk dat overeenkomsten heeft met de witte bohemian jurk. Het jurkje (rechts) mag dan niet de lage decolleté hebben, maar heeft wel dezelfde lengte, mooie kanten details en is natuurlijk niet te duur (€20,00 euro). Meer items shoppen die Chloé inspired zijn? Bij Topshop kun je een hele catwalk outfit samenstellen afkomstig van het Franse modehui