Dé It Bags van 2015

Natuurlijk weet iedereen dat de baguette van Fendi en de 2.55 van Chanel iconische tassen zijn die niet kunnen ontbreken in je garderobe. Toch zijn er nu al enkele tassen die dit jaar kans maken op it-bag van het jaar. Welke exemplaren kunnen echt niet meer ontbreken in de kast van een fashionista anno 2015?

Céline Mini Luggage Bag

Deze shopper mag dan mini heten, dat is hij absoluut niet! Groot genoeg voor al je spulletjes en gemaakt van soepel kalfsleer. Hij komt in zeer veel verschillende uitvoeringen: van een knalkleur tot simpel zwart of wit en ook qua kleurencombinaties is alles mogelijk. Deze Céline tas is te koop voor €2200.

Valentino The Rockstud

Waan je als een stoere rocker met deze tote van Valentino. Zowel te dragen om de schouders of als handtas. Gemaakt van zuiver kalfsleer en ook nog eens gemaakt in een Italiaans familiebedrijfje dat al jaren de tassen voor het modehuis maakt. De studs worden er met de hand opgeplakt. Te verkrijgen in zeer veel kleuren. Rood, bruin, zwart, wit of blauw. De keuze is reuze! The Rockstud kost gemiddeld rond de €1180 euro.

Chanel Boy Bag

Nog niet zo’n icoon als de 2.55 maar daar lijkt verandering in te komen. De meeste mensen beginnen steeds meer in te zien dat de Boy Bag een geweldige tas is. Klein, chique maar ook stoer. De Boy Bag komt in zeer veel verschillende varianten: bezet met juwelen of simpel suède. Ook op kleurengebied is er veel mogelijk. De tassen kosten gemiddeld rond de €3.450, afhankelijk van de maat natuurlijk.

Saint Laurent Cassandre Bag

Klein, chique en gemaakt van de beste materialen. Dat is de Cassandre van Saint Laurent. Lekker simpel, zwart pythonleer en afgemaakt met een zilveren, lange flos. De schakelketting om hem als schoudertas te gebruiken is klassiek en het logo is lekker groot. Waar een onopvallende tas toch nog in kan opvallen! Dit exemplaar is te bestellen voor €1450.

Chloé Drew 

Dit is nog eens een liefelijk tasje! De Drew van Chloé is gemaakt van hertenleer en suède. De ketting is erg dun en het slotje is niet te overheersend. Een zeer verfijnd tasje voor de fashionista met de meest geweldige smaak. Is wit niks voor jou? Hij is er ook in verschillende roodtinten of in blauw, zwart en bruin! Deze drew tasjes zijn niet goedkoop: voor €1150 ben jij de eigenaresse.