Wenkbrauw piercings: nieuwe brow trend?

De kans dat deze trend terechtkomt in de Vogue is vrij nihil, maar toch hebben we deze brow trend gespot op de New York Fashion Week van 2015. Wenkbrauwen vol piercings! Niet een, twee, maar beide wenkbrauwen vol gepiercet met een zilveren ringen. Zien we een nieuwe beautytrend ontstaan?

Wenkbrauw piercing

De wenkbrauw piercing was met name in de jaren 90 een ware hit, naast de navel- en neusvariant. Een do voor liefhebbers, een don’t voor mensen die weigeren gaten te perforeren in een gave natural huidje. Toch lijkt deze trend terug te keren in 2015: maar dan 10 keer zo erg! Vergeet een subtiel staafje/ringetje aan de zijkant van je wenkbrauw! Gespot op de catwalk van modehuis Rodarte: modellen paradeerden over de catwalk in vol ornaat met een paar volledig gepiercede wenkbrauwen.

Accessoire trend 

Zullen wenkbrauw piercings na de earcuff de nieuwe accessoire trend zijn in modeland? Zie jij Kim Kardashian, Rachel Zoe  en Anna Wintour al lopen met deze volle wenkbrauwen? Wij weten het nog zo zeker niet. Misschien dat Miley, Kelly Osbourne en Rihanna hier meer voor voelen! Hoe dan ook: wees voorbereid deze zomer, want wenkbrauwen bommetje vol piercings kunnen zowaar het nieuwe brow candy worden!