Trend lente 2014: Lange rokken

De lente staat in het teken van verschillende trends en musthaves. Naast de terugkeer van het bomberjack in het modebeeld en bermuda shorts als zomer musthave, zijn er een aantal andere opmerkelijke trends die we deze lente en zomer veel gaan zien. Eén daarvan is de lange rok. En dan hebben we het niet over een mini, midi of maxi rok. Nee, dit voorjaar draait het om de thee lengte oftewel een lengte tussen die van een midi skirt en een maxi skirt. Ja, het wordt nu wel heel specifiek en gedetailleerd!

Lange rokken anno 2014

Gespot op de catwalk van onder andere Alice + Olivia en Proenza Schouler, de tea length skirt zoals dat met een mooi woord heet gaan we deze lente veel zien en maakt haar debuut op de catwalk van 2014. Door het vrouwelijke silhouet kun je deze lange rokken zowel modern als klassiek dragen.

Urban

Draag bijvoorbeeld voor een moderne urban look met een crop top. Deze outfit is perfect voor korte vrouwen aangezien je langer lijkt, een must dus voor de little fashionista’s! Maar ook kun je de thee rok ook heel goed dragen met een stoer en fris spijkerjasje of bomberjack als je mee wilt doen met de lente trends. Kortom, lange rokken zoals deze gaan we dit jaar veel zien dus begin maar alvast met inslaan!