De sieradentrends die we dit najaar veel gaan zien

armband zilver met groene steen

Gouden sieraden

Goud zie je al een tijd lang erg veel terugkomen, maar goud tinten passen perfect bij de nieuwe kleuren van dit seizoen. De kleuren die dit najaar erg opvallen zijn rood, oranje en roze en heel veel bruintinten. Hier passen gouden sieraden natuurlijk perfect bij. Combineer verschillende gouden kettingen met elkaar en match met bijpassende gouden armbanden. Ook zien we veel gouden oorbellen terug op de catwalk, perfect als je deze combineert met mooie make up in nude en bruin tinten.

Sieraden met bedels, hoe meer hoe beter

Armbanden kun je natuurlijk nooit genoeg hebben. Combineer verschillende armbanden met elkaar. We zien dit najaar veel bedelarmbanden. De vintage style zie je veel terug of juist subtiele bedels met je eigen initiaal, bedels met hartjes of leuke figuurtjes. Stel je bedelarmband zelf samen. Of je nu kiest voor gouden of zilveren bedelarmbanden, het kan allemaal dit seizoen. Je hoeft in de ochtend niet meer je favoriete exemplaar te kiezen, want je doet ze gewoon allemaal om! Hier geldt dan ook de regel; more is better!

Sterrenbeeld sieraden

Helemaal hot and happening! De sterrenbeeld sieraden. Ook super leuk om cadeau aan iemand te geven. Draag je eigen sterrenbeeld en combineer leuke armbandjes en oorbellen met elkaar!

Statement oorbellen

Als je naar het straatbeeld kijkt, zie je dat de mini oorbellen populair blijven, maar op de catwalk zagen we al een paar keer giga oorbellen voorbijkomen. Dit najaar gaan we weer back to the 80’s, terug naar de klassieke vormen, namelijk grote oorringen. Hoops zijn helemaal hot! Je kunt het zo gek niet bedenken. Van grote basic ringen, oorringen met figuren of verschillende strass steentjes in je oorringen. Het kan allemaal! Let er wel op dat je je outfit met deze toppers rustig houdt!

Mix en match

Houd jij van combineren? My Jewellery, hét sieradenlabel van dit moment,  heeft een prachtige nieuwe sieradencollectie; Powerstones. De sieraden zijn gemaakt van edelstenen met speciale krachten. Kies je favoriete steen en draag de ring, oorbellen, ketting of het armbandje samen.

Layers

De perfecte nacklace partij creëer je door verschillende kettingen met elkaar te combineren. Als basis is het leuk om een lange ketting te nemen. Kies bijvoorbeeld voor een ketting met hanger als basis. Combineer deze lange ketting vervolgens met een basic korte ketting. Zorg wel dat je deze korte ketting vrij eenvoudig houdt, omdat het anders al snel te druk kan worden. Om je layer look helemaal goed af te stylen, kun je als derde ketting een half lange ketting nemen, met een hangertje in een leuke vorm. Je kunt kiezen voor een hanger met steentjes of initiaal.