Debuut collectie Jeremy Scott voor Moschino 2014

De Milaan Fashion Week is momenteel volop aan de gang en gisteren was het de beurt aan designer Jeremy Scott die zijn debuut maakte voor Moschino. Het is de eerste catwalk collectie voor de eigenzinnige ontwerper en dat hij voor opvallend ging is een ding dat zeker is!

Jeremy Scott voor Moschino 2014

Jeremy Scott geeft een geheel eigen draai aan de pre fall 2014 collectie van het Italiaanse modehuis Moschino.  En dat deze origineel was kan niemand ontkennen. Spongebob, McDonalds stukken en zakjes chips zond de ontwerper de catwalk op. Maar Spongebob was niet het enige cultureel icoon op de catwalk, ook Jeremy-aanhanger als Rita Ora en Katy Perry paradeerden over de catwalk om de creaties van Jeremy te showen. Geef de mensen wat ze willen, hè?  

Rita & Katy

Rita ging voor een aantal Naomi poses en zwiepte met haar blonde lokken over de catwalk. De zangeres droeg een zwarte Moschino tee dat veel weg heeft van de authenticiteitskaarten van Chanel bags. Rita’s outfit leek geïnspireerd  te zijn op een Chanel-etalage net als de look van Katy Perry.

Anna Dello Russo

Naast deze twee iconen was streetstyle-star Anna Dello Russo ook van de partij. De diva was zelfs al gehuld in een aantal items van de herfst winter 2014 collectie van Moschino. Anna droeg een gouden M tas, een Moschino M trui en een telefoon case die als cadeautje aan alle aanwezigen werd gegeven.

Mwah

De reacties zijn niet lovend en critici zijn zelfs een beetje teleurgesteld. De ontwerper geeft toe dat hij werd overweldigd door opwinding. Ik voel me als een kind met Kerstmis met nieuw speelgoed, ik kan niet spelen met slechts één”, legde Scott uit over de collectie. 

Foto: Pexels