Deze kleurentrends ga deze herfst en winter veel terugzien

Met een nieuwe kleur kun je jouw stijl en uitstraling heel simpel veranderen. Hoog tijd om eens te kijken naar de kleurentrends voor komende herfst en winter. Wat worden dé kleuren aan het einde van het jaar? Wij hebben er een aantal voor je op een rij gezet!

Ideale seizoenen voor laagjes

Stop je trainingspak maar terug in de kast, want er staat ons een aantal geweldige herfst- en wintertrends te wachten. De herfst is een fantastisch seizoen in de modewereld omdat het zoveel stijlmogelijkheden biedt. Zo kun je in tegenstelling tot de zomer veel laagjes dragen. Iets dat tijdens de recente hittegolf niet zo’n goed idee was..
Dit zijn de belangrijkste trends van volgend seizoen:

1 – Rood

Een van de trends die we dit jaar gaan zien is ‘rood’. Marco Borsato zong er al een liedje over, en nu is ook de modewereld in de ban van deze kleur. Of je nu kiest voor een jurk, een broekpak of zelfs een topje en rokje: er is geen houden meer aan. Zorg er wel voor dat je accessoires relatief neutraal zijn om overkill te voorkomen.

2 – Holografisch

Holografische stukken duiken af en toe op, vooral in de herfst en winter. Het is vooral belangrijk dat er basiskleuren worden gebruikt, zoals grijstinten en wit. Deze zorgen ervoor dat het fris aanvoelt die Of gebruik pastel om er stijlvol uit te zien.

3 – Bruin en zwart

Vroeger was bruin en zwart een tijdje taboe in de modewereld, maar nu niet meer. Sterker nog: het is officieel de meest chique kleurencombinatie van de komende herfst en winter! Met deze kleuren kan het gewoon niet mis gaan. Wel is het een goed idee om bij één kleur te blijven, in tegenstelling tot allerlei tinten, om te voorkomen dat het er rommelig uitziet.

4 – Paars

Paars wordt vaak over het hoofd gezien als een sterke kleur, maar dit jaar is het een van de kenmerkende kleuren van de herfst en winter. Draag bijvoorbeeld paarse kleding in laagjes of kies als vrouw voor een mooie paarse jurk met bijpassende hakken. Benieuwd naar welke haar- en kledingtrends we in het najaar veel terug gaan zien? Lees dan gauw verder!