Disney’s Assepoester: Onverwacht Stijlicoon

Assepoester, wie heeft de film nou niet gezien? Herinner je je haar boze stiefzusjes nog? Die twee die enorm gemeen tegen Assepoester deden. Nou, wij hebben de real life look a-likes er van gevonden. Prinses Eugenie en Prinses Beatrice, twee prinsessen uit het Verenigd Koninkrijk. Kijk maar even verder, grappig!

Stiefzusjes vs. Beatrice en Eugenie

Op de Royal Wedding van William en Kate kwamen de twee in bijzondere outfits. Nouja, de outfits vielen nog wel mee, maar die hoedjes! Wat heeft Beatrice in hemelsnaam op haar hoofd? Een reuze strik? Het hoedje van Eugenie is ook niet veel beter: vol met veren en donkere rozen. Een photoshopper kwam het beeld van de twee prinsessen wel heel bekend voor! Een originele foto van Disney is toen omgetoverd tot de twee boze zusjes Eugenie en Beatrice, want vrolijk kijken ze niet bepaald. De jurken veranderen en haarkleur en klaar is Kees!

Assepoester

Niet alleen van de gasten is een photoshopversie gemaakt. Ook William en Kate zijn onder handen genomen! Nou ja, Assepoester en haar Prince Charming! Haar haarkleur is veranderd en zijn pak is rood ‘geverfd’. Look-a-likes, vind je niet?