Fashionable Googlen

Lees je de titel en denk je: huh? Logisch, dat dachten wij namelijk ook toen we het zagen! Maar er bestaat dus een website met de meest gegoogle-de fashion vragen, red carpet looks en designers van 2014 in de Verenigde Staten. Wij zetten ze voor je op een rijtje!

Fashion Questions

De vraag die het meest gegoogled is in 2014 is: “How to wear a scarf”, een redelijk rare als je het ons vraagt. Je neemt toch aan dat mensen wel weten hoe ze een sjaal moeten dragen. De vragen die erop volgen zijn vooral ‘What to wear’ vragen zoals: what to wear to a wedding, what to wear to an interview en what to wear on a first date.  Logisch, een  eerste date blijft spannend!

Fashiondesigners

Ook fashiondesigners hebben een eigen lijstje gekregen in the most searched google questions. Bethany Mota staat op nummer één, gevolgd door Kate Spade, Oscar de la Renta, Rachel Roy, L’Wren Scott, Valentino en Alexander Wang. Bethany is een 19-jarige Youtuber die haar eigen kledinglijn heeft ontworpen.

Red Carpet Time!

Ja hoor, ook de celebrity looks op de rode loper werden flink gegoogled. Rihanna was het populairste, maar Lupita, Madonna en Solange stonden ook in het rijtje. De always happy Pharrell stond als man in het lijstje op nummer 5!

Selfie!

Naast al deze fashionlijstjes zijn er ook lijstjes met de meeste gezochte selfies en ‘celebrity pregnancies’. De famous Oscar-selfie staat op nummer 1! Mila Kunis staat  in hete zwangerschapslijstje op nummer één, gevolgd door Ciara, Kourtney Kardashian, Kate Middleton en Kerry Washington. 

Tekst Karlijn van Mil

Foto: kaboompics