Fashionable warme thermokleding!

Bij het woord ‘thermokleding’ gaan waarschijnlijk al je fashionbellen rinkelen, en niet op een positieve manier. Want thermokleding is toch helemaal niet trendy en fashionable? Je denkt misschien aan oma onderbroeken, grijze wollen sokken en dikke coltruien die je onder een ski-jas draagt. Nou tegenwoordig gaat dat niet meer op! Natuurlijk niet alle, maar als je goed zoekt zijn er genoeg leuke thermo items te vinden die je goed en leuk kunt combineren! 

Ben je een fanatieke sporter, dan ga je ook met dit weer buitensporten. En met deze wind en ijzige kou is thermokleding dan echt van noodbelang! Maar ook in het dagelijkse leven kun je thermokleding aandoen. Je kunt dan je leuke jurkjes gewoon doordragen met een dikke legging eronder.

Hot Leggings 

Ga voor een neutrale kleur als zwart of grijs, dit is namelijk heel fijn met het combineren. Zwarte thermoleggingen zijn heerlijk onder een gebreide jurk of onder een ander jurkje of rokje. Jij bent natuurlijk hartstikke blij, want geen koude benen voor jou met deze thermolegging! Je houdt ervan! En nog een voordeel, de meeste mensen zien niet eens dat het een thermolegging is.

Hotte Thermokleding die ook nog eens fashionable is. Alles over warme fashionable thermokleding: leuke broeken bij H&M, tops, ondergoed en meer.

Bij H&M is er ook fashionable thermokleding voor de heren!

Sporty 

Doordat je de leggings in het zwart kunt kopen, lijkt het gewoon op een normale legging. Lekker dik en warm voor in deze koude maanden! Voor het sporten is een legging natuurlijk ook erg fijn: het zit strak, is lang genoeg om heel je benen te bedekken en het is nog warm ook. Geen koude benen voor jou tijdens het hardlopen! Wanneer je gaat sporten in de kou buiten trek dan een thermoshirt met lange mouwen aan! Handig, want je kunt er ook eventueel nog een jas of vest over aan doen die de wind buiten houdt. 

Hotte Thermokleding die ook nog eens fashionable is. Alles over warme fashionable thermokleding: leuke broeken bij H&M, tops, ondergoed en meer.

Wintershirts

Als je liever de deur niet uitgaat met dit weer om te sporten, kun je de shirts ook onder normale kleding dragen. Het voordeel van thermotruien is namelijk dat ze vaak strak zitten, dus je kunt ze makkelijk onder een blouseje of trui aandoen. Niemand die het ziet en jij hebt het heerlijk warm!

Tekst Karlijn van Mil