Fashionlab

Fashionlab is de ultieme website voor wie graag van thuis uit zijn of haar favoriete kleding aanschaft. Met meer dan driehonderd webshops in haar lijst heeft deze webshop namelijk een onwaarschijnlijk uitgebreid aanbod zodat kleding kopen en kleding vergelijken gemakkelijk en vooral bijzonder leuk wordt. Onder die vele merken vind je gegarandeerd jouw favoriete modemerk terug maar dankzij deze ruime collectie kan je ook nieuwe labels ontdekken. Deze fashionsite biedt namelijk ook de kans aan de iets kleinere, nog onbekende maar absoluut kwalitatieve en toffe merken om hun kleding te promoten en te verkopen.

Kijken, vergelijken en shoppen!

Zowel voor de geoefende online ‘webshopper’ als voor de leek in het online kleding kopen is Fashionlab een handige site waar je na enkele klikken reeds gemakkelijk de weg op terug vindt. Je kan ervoor kiezen om de producten te sorteren op merk maar je kan ook heel gemakkelijk alles sorteren volgens je product naar wens, zoals kleding, handtassen en accessoires. Op die manier kan je eenvoudig de kleding vergelijken en nadien de kleding kopen. En vergeet ook zeker niet een passend paar schoenen aan te schaffen in een van de vele schoenenhops! 

Divers

Maar er is uiteraard meer in de collectie terug te vinden dan alleen kleding en accessoires. Aangezien de webshop tevens diverse online drogisterijen en beautywebshops aanbiedt kan je op deze site terecht voor al je schoonheids- en verzorgingsproducten. Zo haal je je lievelingsparfum bij Paris XL, ja favoriete scrub bij The Body Shop en je oogverblindende make up bij Cosmania. Maar het grote aanbod merken en webshops is te groot om op te noemen. Kortom, bij Fashionlab kan je terecht voor je volledige garderobe!