Nieuwe collectie: Ashish x Topshop

Luxe label Ashish stapt in het samenwerkingsbootje met Topshop. Na Kate Moss is het de beurt aan het Indiase Ashish voor een nieuwe guestcollectie. En hoewel dit label bekend staat om haar glitters en glamour heeft Ashish voor zijn doen een bescheiden collectie gecreëerd. Het resultaat? Een zomerse beach-collectie met veel statement teksten en items die je goed kunt gebruiken aan het strand en zwembad.

 Ashish x Topshop collectie 2014. Lees hier alles over de nieuwe collectie: Ashish x Topshop 2014. Strandlakens, badpakken, shorts en zonnebrillen.

Ashish x Topshop

Designer Ashish staat in de modewereld bekend om zijn sportswear items bezaaid met glitters. Maar ook door het gevoel voor humor gecombineerd met een hoge dosis sexy, lef en ‘love’ is dit modelabel geliefd. Zo zijn de glitter Coca Cola logo top en de statement sweaters met uitgesproken teksten afkomstig van dit eigenzinnige label.

De bekende Coca Cola top van Ashish

En dit eigenzinnigheid wordt voortgezet in de collectie voor Topshop. Denk aan strandlakens met teksten als ‘Son of a Beach’ en sweaters met ‘Beach please’. Je moet het wel durven, want de collectie van Ashish is voor de echte lefhebbers! Benieuwd? Neem een kijkje op de site van Topshop. Deze is momenteel te shoppen!