Fashiontrends in 2021

Denim, jaren 70 items, pastel, maar ook felle kleuren, franjes en suède. Dit zien we allemaal terug in het modebeeld van 2021. Deze trends mogen dus absoluut niet ontbreken in jouw huidige garderobe! Aan welke looks en outfits je moet denken? Dat lees je natuurlijk hier.

Dol op denim

Een echte fashionista heeft sowieso al spijkerstof in de kast hangen. Denim kan namelijk altijd! We zagen het al eerder in de jaren 90 en eigenlijk is het ieder jaar wel weer in een fashiontrend terug te vinden. Zo ook dit jaar. Denk hierbij aan denim jumpsuits, hippe spijkerjasjes, stoere shorts, maar ook aan accessoires zoals tassen en laptophoezen. Spijkerstof is helemaal hot! Koop bijvoorbeeld een adembenemende klassieke denim laptoptas van Marington of ga voor een hippe korte tuinbroek van één van de vele merken in de webshop van Wehkamp. Bekijk ook eens de ervaringen van Wehkamp.

Jaren 70: helemaal hippie

Een andere trend in de fashion van dit jaar is prima te combineren met de spijkerstoftrend: de jaren 70 look. Zwierige jurkjes in warme kleuren met aztecprints, suède jasjes met franjes en stoere maar vrouwelijke boots. Neem een kijkje in de webshop van Shoeline voor inspiratie. Wat betreft de zomerschoenen zien we sandalen met dubbele bandjes terug. Ook hebben de sandalen hippe franjes en kraaltjes als detail. Alles om die jaren 70 touch vandaag de dag een beetje terug te krijgen.

Kekke kleuren

Typerend om te zien is dat we dit jaar verschillende trends zien wat betreft kleuren. Aan de ene kant zien we juist pastelkleuren terug: zachte roze tinten, fijne mintgroene tinten en frisse gele kleuren. Aan de andere kant kan het juist niet fel genoeg: nog net geen neon, maar felle kleuren zoals felroze en felgroen is dit jaar echt niet weg te denken uit je garderobe. Ook deze kleuren kun je goed combineren met andere fashiontrends van 2015: spijkerstof staat bijvoorbeeld enorm goed bij pastel én bij felle kleuren. De pastelkleuren zijn daarnaast weer goed te combineren met de jaren 70-trend. De sleutel tot fashion dit jaar is diverse trends combineren.