Madonna nieuwe gezicht Versace

Deze week draait het om Madonna. Ze was al veel in het nieuws vanwege haar topless fotoshoot en nu heeft ze weer de headlines gehaald. Want Madonna is voor de vierde keer het gezicht van Versace met haar 56 jaar. Move over Lady Gaga!

Lente 2015

Madonna is het nieuwe boegbeeld voor de reclamecampagne van lente/zomer 2015. Daarmee volgt ze Lady Gaga op die het gezicht was van de lentecampagne voor 2014. De zangeres was al drie keer eerder te zien in de campagnes van Versace. In 1995 was de eerste keer. 

Black & White

De Material Girl is inmiddels al 56 jaar, maar dat maakt helemaal niks uit. Het is nog steeds een prachtige vrouw, zelfs na de geboorten van vier kinderen. De beelden zijn erg klassiek in zwart-wit en geschoten in New York door het beroemde fotoduo Mert Alas en Marcus Piggott. Madonna ziet er erg sexy uit en wij willen ook nog wel zo’n lijf als we 56 zijn!  

Donatella

Donatella Versace is erg tevreden. “Madonna is one of the true icons of Versace. I am thrilled to have my friend and the most powerful and directional artist as the face of Versace for Spring 2015.” Geen wonder dus dat Donatella weer voor Madonna heeft gekozen. 

Madonna

De zangeres is ook blij met de samenwerking. Zo laat ze weten: “It’s always exciting to be dressed head to toe in Versace and experience first-hand Donatella’s vivid imagination and passion that she has created for this collection,” Donatella en Madonna zijn dus fan van elkaar. En wij ook! Want wat een schitterende beelden zijn het geworden. 

Tekst Karlijn van Mil 

Foto: Freestocks