Wat trek je aan in de lente?

kleding in de lente

Je outfit bepalen in de lente kan erg lastig zijn, omdat het weer dan vaak nog vrij onvoorspelbaar is. Het ene moment is het heerlijk buiten en heb je het idee dat je geen jas aan hoeft te trekken, en het volgende moment waait en regent het, en zou je willen dat je iets warmers aan had getrokken. Gelukkig kun je je daar prima op kleden, alleen moet je dan wel weten hoe je dat het beste doet. Dat laten wij je vandaag zien in dit artikel.

Laag over laag

Weet je niet goed wat je aan moet trekken, omdat het weer erg veel veranderd? Dan is het altijd een goed idee om laagjes te dragen. Een comfortabele lange broek in combinatie met een shirt en een vest is een goede optie in dit geval. Wanneer het zonnetje dan toch goed begint te schijnen, kun je het vest makkelijk uitdoen. Wil je niet een look, maar juist je eigen stijl bepalen? Dan zijn hier ook steeds meer kledingmerken voor te vinden. Eén van die kledingmerken is Summum dameskleding. Een fashionmerk dat net perse mee gaat met de laatste trends, maar wél rekening houdt met vrouwen die graag hun eigen stijl creëren. Of je nou gaat voor jeans met een shirt en vest, een jurk of een rok met blouse; je kunt het allemaal eenvoudig met elkaar combineren.

Soepele jurken in de lente

Ben je fan van jurken en draag je deze het liefst ook in de lente? Dat kan natuurlijk heel goed, ook wanneer het wisselvallig weer is. In dat geval kun je het beste kiezen voor een soepel vallende jurk in combinatie met een legging en een vest wanneer dit nodig is. Zorg er dan wel voor dat het vest zowel qua kleur als qua lengte bij de jurk past. Moeite met het zoeken naar een soepele jurk? Nukus dameskleding heeft verschillende, mooie modellen. Deze zijn ideaal in de lente wanneer het weer nog niet optimaal is, maar kunnen daarnaast ook prima in de zomer gedragen worden.

Welke schoenen kies je?

Tegenwoordig mag je bijna alles dragen onder een jurk, ook jouw heerlijk zittende sneakers, en dat is wel zo fijn. Zeker wanneer het te warm is voor laarzen, maar nog te koud voor instappers, ballerina’s of slippers. Kies dus gerust voor je sneakers wanneer je een jurk aantrekt, maar kijk wel of deze erbij passen. Heb je een gekleurde jurk aan, dan zou je kunnen kiezen voor een zwart vest, zwarte legging en schoenen in dezelfde kleur als je jurk. Maar wanneer je bijvoorbeeld een panty aandoet kun je de schoenen in dezelfde kleur dragen als het vest.

Bij jeans is het natuurlijk nog veel makkelijker, want daar past vrijwel alles onder. Ook hier is het wel weer belangrijk dat je kijkt naar de kleurencombinaties. Heb je geen schoenen in dezelfde kleur als je shirt? Dan zijn zwarte schoenen in principe altijd goed.