Flare jeans musthave 2014

Trends komen altijd weer terug. In de jaren ‘70 waren de flared jeans, of broeken met wijde pijpen, helemaal in. in de jaren ’90 kwamen ze terug en verdwenen ze ook weer en anno 2014 zijn ze weer helemaal hot. Razend poplulair op de street-style blogs en catwalks. Zelfs nu al bestempeld als de musthave voor 2014.

Flare jeans

Wie kent ze niet…..de wijde pijpen. Sommigen verafschuwen de eeuwig terugkomende trend anderen walgen ervan. Maar feit is dat de flared jeans zo stevig in haar schoenen staan dat het net een kat met negen levens is. Modeketens en deigners blijven da nook telkens bij de broek terug komen.

Voor 2014 zien we weer geweldige varianten. Natuurlijk de jeans uitvoering maar ook linnen en chiffon worden steeds vaker voor dit model gebruikt.

Waar koop je flare jeans

Flared jeans zijn echt overall te koop. De meeste modeketens hebben in hun 2014 collecties broeken met wijde pijpen opgenomen. H&M, Mango, Zara, River Island en ga zo maar door. Fashion merken als Levi’s, Stella McCartney, G-star, Hudson en Guess weten je ook weer te verleiden met fashionable variaten.

Populairste flare jeans merk

Het meest in de spotlight staan de laatste tijd de flared jeans van MiH. De Marrakesh Flare Jeans van het merk vindt gretig aftrek en is in bijna alle fashion magazines terug te vinden.

Dus heb je nog geen broek met wijde pijpen in de kast dan wordt het tijd om er snel eentje aan te schaffen. 2014 wordt echt het jaar van de flare jeans. We hebben enkele geweldige modellen van MiH voor je op een rijtje gezet. 

The Marrakesh Jean Sugarblue

Flare jeans zijn de musthave van 2014. Ontdek alles over deze flare jeans trend en doe leuke fashion ideetjes op voor komend seizoen.

The Cape Jean Broken Wash