Dita Von Teese en Bloomingdale’s samen voor lingerielijn

Het Duitse burlesque model Dita Von Teese gaat een nieuw avontuur aan. Dit keer met retailer Bloomingdale’s. En hoe kan het ook anders, ze zetten samen een lingerielijn op. Maar natuurlijk wel een lijn met burlesque kenmerken. Gelukkig maar! En om eerlijk te zijn,… de creaties zijn opwindend, prachtig en een musthave voor echte fashionjunks.

De lingerie collectie van Dita

De collectie die Dita samen met het warenhuis maakte is vanaf 15 Maart verkrijgbaar. De prijsrange van de lijn ligt tussen de 25 dollar voor een broekje en 400 dollar voor een heel burlesque setje.

Natuurlijk laat de collectie zich kenmerken door veel kant, wat fetish-achtig leer en niet te vergeten, veel rood en zwart. Daarme kun je zelf ook dat echte burlesque imago in je slaapkamer creëren.

Fashion shows

Behalve dat we Dita Von Teese kennen van de burlesque shows liep ze eerder al mee in de runway show van Jean Paul Gaultier en was ze vaak te vinden bij diverse fashion shows. De move naar de modeindustrie zat er dus aan te komen. En om eerlijk te zijn is haar eerste stap niet verkeerd.

We hebben een aantal items voor je opgenomen, met natuurlijk Dita Von Teese zelf in de hoofdrol. Zie je er items tussen die echt in je walk-in closet moeten hangen, dan is een tripje naar de VS noodzakelijk.