Hoe krijg je mooie krullen?

Er zijn veel verschillende soorten krullen die met de krultang kunnen worden gemaakt. Er zijn strakke, losse en golvende krullen. Allemaal mooi, helemaal als het haar glanzend en dik is. Gelukkig zijn er verschillende methodes om deze stijlen te bereiken. In dit artikel zetten we ze voor jou op een rijtje.

Tip 1: Gebruike een krultang

Om strakke krullen te krijgen, heb je een hete krultang nodig. Het ijzer moet een temperatuur van minstens 200 graden hebben. Houd het strijkijzer dicht bij het hoofd en beweeg het langzaam heen en weer. Dit zorgt voor strakke krullen.

Hoe krijg je losse krullen?

Losse krullen krijg je door het ijzer op te warmen tot ongeveer 260 graden. Houd het strijkijzer recht boven het haar en beweeg het in een cirkelvormige beweging. Doe dit over de hele lengte van je haar. Als je klaar bent met de hele sectie, kun je teruggaan naar waar je begonnen bent. Je kunt ook een föhn gebruiken om de stijl te fixeren.

Hoe creëer je golvende krullen?

Golvende krullen creëer je door het strijkijzer op een lagere temperatuur te gebruiken dan voorheen. Houd het strijkijzer recht boven je hoofd en beweeg het langzaam heen en weer. Als je klaar bent, kun je weer terug naar het begin. Deze methode werkt het beste voor fijn of kort haar.

Welke soorten krultangen bestaan er?

Krultangen zijn er in veel verschillende maten en vormen. Er zijn ronde krultangen, tonvormige en platte krultangen. Kies het exemplaar dat het beste bij jouw wensen past. Ronde krultangen worden gebruikt om strakke krullen te maken, terwijl platte krultangen worden gebruikt om lossere krullen te maken. De tonvormige worden gebruikt om golvende krullen te maken.

Hoe verzorg je je jouw krullen?

Heb je eenmaal krullen? Mooi! Het is minstens zo belangrijk om ze goed te verzorgen Om je haar er mooi uit te laten zien, moet je de juiste producten gebruiken. Dit betekent dat je de juiste shampoo, conditioner en stylingproduct moet vinden die het haar er goed uit laten zien. Maak je je zorgen om je haar? Schakel dan de hulp van een professional van. Op die manier hoef je je er geen zorgen meer over te maken en geniet je volop van jouw mooie krullen.