Asos White Premium Collectie

Asos komt dit najaar met een premium collectie waar we u tegen zeggen. De Asos White collectie is betaalbaar en ziet er verre van goedkoop uit, maar is wel duurder dan de reguliere Asos collectie. De collectie bestaat uit 82 looks en bevat alle key items voor het najaar. De prijsklasse ligt tussen de 29,00 euro en de 285,00 euro. 

Collectie

Als je de collectie moet omschrijven, dan zijn de woorden ‘strakke lijnen, wijdvallende designs en urban chique’ genoeg. De Asos White collectie is voor de vrouw die zich door niets laat tegenhouden: ze houdt van avontuur. Haar garderobe is niet ingewikkeld en bevat vooral comfortabele kleding. Desondanks wilt ze er toch fashionable uitzien en dat doet ze heel slim door verschillende basis items met elkaar te combineren.

Asos White Premium Collectie. Alles over de nieuwe Asos White Premium Collectie. Ontdek deze collectie hier en shop deze via Asos. Lees hier.

Joggers

Om een voorbeeld te noemen: de Denim Tencel Jogger (78,20 euro) is een item die dit seizoen niet in je kledingkast mag ontbreken. Hij zit lekker, is makkelijk te combineren (met een ander denim item bijvoorbeeld) en ziet er heel casual uit.

Trendsetter

De rokken van zijde zijn echte eyecatchers, net zoals de Clipped Jacquard Panel Top (107,00 euro). De Asos White collectie gaat mee met alle trends: we zagen de animalprint al voorbijkomen, hetzelfde geldt voor de denim fever. Verder zien we veel matchende looks: zowel top als broek hebben hetzelfde patroon of kleur.

Asos White Premium Collectie. Alles over de nieuwe Asos White Premium Collectie. Ontdek deze collectie hier en shop deze via Asos. Lees hier.

Schoenen

De schoenen bevestigen de boyish kant van de collectie, net zoals de vele bomber- en windjacks. 

Geschreven door Aminanta Minte