In de style van Gigi Hadid

Beachbabe Gigi Hadid ontwikkelt zich niet alleen als model maar ook als stijlicoon. Het 19-jarige model sleept show, na show, na campagne, na campagne in de wacht! En nee, ze loopt niet heel de dag in bikini’s en bh’s rond zoals misschien lijkt op haar Instagram. In het dagelijkse leven ziet het half-Nederlandse model er ook tip top verzorgd uit! De prachtige blondine heeft haar mooie look te danken aan haar moeder; ex-model Yolanda Foster. 

De stijl van Gigi

Ben jij net zo’n fan als Gigi als dat wij zijn en wil je maar al te graag op haar lijken? Dan hebben we hieronder een copy the look voor je: easy and back to the basics! Oh en als je het echt goed wilt doen, ga dan voor het merk Rag & Bone. Gigi loves it! Het merendeel van haar kast bestaat namelijk uit dit merk.

In de stijl van Gigi: 

  • Skinny jeans
  • Basic top of T-shirt
  • Hakken of laarsjes met een gepunte neus
  • Leren jack
  • Skaterrokjes
  • Body Hugging dresses 

Los Angeles vs. New York 

Volgens Gigi zelf heeft ze twee verschillende stijlen. Wanneer ze in Californië is (waar ze is opgegroeid) heeft ze een beach-chick look. Terwijl wanneer ze in NYC is ze juist een model city girl is. Hoe dan ook, ze rockt ze beiden! Wij zijn in ieder geval erg enthousiast over haar makkelijke, maar toch fashionable kleding! Lekker basic is nooit verkeerd! 

Rode loper looks

De bombshell staat dan misschien wel vaak in bikini in magazines, maar dat wil niet zeggen dat ze er altijd zo bij loopt. De 19-jarige ziet er namelijk altijd prachtig en soms zelfs schattig uit op bijvoorbeeld de rode loper. Tijdens de lancering van de pikante Pirelli Calender droeg Gigi een prachtige creatie van Emilio Pucci. En met deze look bij de Sports Illustrated party laat ze maar al te goed zien waarom ze verkozen is tot een van de 12 ‘rookies’ in 2014. Ze kiest vaak voor strakke, laag uitgesneden jurkjes. Logisch, als je zo’n lijf hebt mag je daar best mee pronken. 

Nieuwe angel?

Afgelopen week deelde Gigi een foto op instagram met de tekst: “Being a goof on set of @vspink with @ellistonlutz.” Is dit het teken dat Gigi eindelijk gaat werken voor Victoria’s Secret? Of ze de volgende show weten we niet, maar een ding is zeker: ze zal binnenkort te zien zijn in de PINK-collectie van het lingeriemerk.

Tekst Karlijn van Mil