Winter trend 2014: de camel kleur

Dit seizoen zien we een line-up van verschillende kleuren. Naast pale pastels en burgundy is camel de kleur die aan het rijtje ‘modekleuren voor de winter van 2014’ mag worden toegevoegd. De klassieke preppy kleur krijgt een nieuwe lading en staat dit seizoen voor vrouwelijk en klassiek. We zien wollen jassen, rokken, comfi sweaters en hakken ondergedompeld in de elegante camel kleur.

Cameleon

Camel is perfecte basiskleur die zowel in de winter als in de zomer heel goed gedragen kan worden. In de zomer zien we vaak chiffon blouses, jumpsuits en leren jasjes in deze kleur voorbijkomen. Voor de winter gaan we op de warmere toer met dikke breisels, jassen en accessoires als beanies en boots á la de UGG. Voor de winter van 2014 duikt camel overal op: van luxe modemerken als Marc Jacobs en Michael Kors tot H&M en Zara die gaan voor de betaalbare items.

Stijl tip

Gespot op de Fashion Weeks: camel on camel met een felle kleur in de mix. Denk hierbij aan een all camel everything look met een out-of-the-box kleur zoals groen, rood of roze!