Jaded London favoriet van o.a. Beyoncé en Cara Delevingne

Wat hebben Beyonce, Ellie Goulding, Rita Ora en Cara Delevingne met elkaar gemeen? Rijkdom, roem en status zijn niet de enige begrippen, want ook op het gebied van fashion hebben de celebs heel veel in common. Ooit gehoord van Jaded London? Dit Britse merk is geliefd onder de celebs. Zo werden bovengenoemde sterren al eerder gespot in de kleurrijke en felle outfits van Jaded London. Benieuwd?

Betaalbaar

Voor wie denkt dat Jaded London onbetaalbaar is, heeft het mooi mis! De prijzen liggen tussen de £30-£65 pond, wat neerkomt op een range tussen de 36 en 80 euro. Dus als je denkt dat Queen B alleen maar in luxe modemerken rondloopt, think again, want ook Jaded London is voor ons gewoon bereikbaar en dus betaalbaar!  Tijdens haar Mrs. Carter World Tour werd Bey al gespot in een outfit van het Britse merk opgezet door Jade & Grant Goulden. Een echte pr-stunt voor het merk aangezien grote modemagazines en online nieuwssites momenteel aandacht besteden aan dit eigenzinnige label.

Verkooppunten

In de UK is Jaded London momenteel te koop bij ketens als Topshop, Urban Oufitters en Selfridges.

Streetwear

Geïnspireerd op de wereldwijde streetstyle van steden als Oost – Londen, Los Angeles en New York, weten de ontwerpers hun eigen draai te geven aan het begrip ‘urban streetwear’. En blijkbaar werkt deze formule aangezien de A-listers er geen genoeg van kunnen krijgen.

Beeld: Jaded London