Is Margot Robbie een nieuw fashion icoon?

Ze maakte haar debuut in de The Wolf of Wallstreet als vrouw van Leonardo DiCaprio en is sindsdien niet weg te denken uit Hollywood. De Australische actrice is binnen een korte periode uitgegroeid tot een van de populairste actrices van het moment. Filmmakers staan in de rij om met haar te werken, maar dit is niet de enige branche die Margot in de gaten houdt! Ook de modewereld is gecharmeerd van Margot en verwachten dat de blonde turned brunette ook in modeland veel teweeg zal brengen!

Naomi in The Wolf of Wallstreet

In The Wolf of Wallstreet was Margot al te bewonderen in allerlei dure designerkleding. Van vintage Versace,  Chanel tot Armani, alles werd uit de kast getrokken om haar personage Naomi zo goed mogelijk neer te zetten. En met kostuum designer  Sandy Powell aan haar zij (beter bekend van: The Aviator, Shakespeare in Love, Velvet Goldmine, The Young Victoria) kon dat ook niet misgaan.

Dress Margot

Maar nu de film zijn piek heeft gehad blijft Margot op zowel de rode loper als daarbuiten een populaire celeb om te blijven fotograferen. Wie ze draagt en wat is inmiddels wereldnieuws. Maar ook staan verschillende modehuizen in de rij om Margot te kleden. Daarom denken wij: fashion icon in spé? Wat denk jij?

Foto: Lifeofpics