Leuke accessoires voor in de winter

Onze gezichten stonden niet zo vrolijk toen we hoorden dat er vandaag ‘winterse neerslag’ voorspelt werd. Natuurlijk, sneeuw is leuk, maar niet wanneer je de deur uit moet. Het is koud, glad en glibberig. Gelukkig hebben we verschillende winterse accessoires om ons warm te houden. Jij gaat voortaan lekker ingepakt de kou in!

Grappige mutsen

Mutsen zijn er in allerlei soorten en maten. Kies je voor een beanie, of ga je toch voor een lekker warme gebreide? Welke je ook kiest, zorg ervoor dat je hem ook over je oren kunt trekken. Want koude oren zijn erg vervelend! Ben je een gewaagder type, ga dan voor een muts met oortjes of bijvoorbeeld een muts die lijkt op een cupcake. 

Leuke accessoires voor nu: mutsen, tulbanden, lange handschoenen. Leuke accessoires voor de winter, bekijk alle trendy fashionable musthaves hier.

Oorwarmers

Ben je niet zo van de mutsen, ga dan voor de oorwarmers! Lekker warm voor je oren en vaak ook nog trendy. Ga voor een wat neutralere kleur, want een knalroze valt wel heel erg op tussen de witte sneeuw.  Je kunt natuurlijk ook voor een hoofdband gaan, deze zijn ook lekker warm voor je oren. 

Oversized sjaal

Wanneer je op de fiets zit heb je wel een sjaal nodig. De koude wind blaast zo tegen je nek aan en dat is natuurlijk niet prettig. Wij zijn fan van de oversized, grote sjaals die je ook als dekentje kan gebruiken, als je dat zou willen tenminste. Als je een sjaal koopt met een ruitje zit je deze winter helemaal goed. Deze trend is niet meer weg te denken uit de winter van 2014. 

Over de ellebogen

Als je niet wil dat je vingers eraf vriezen deze winter, dan zijn over de ellenbogen handschoenen een echte must! Kies voor een handschoen die gevoerd is, zodat je vingers in een lekker zacht jasje zitten. Wat erg leuk is aan handschoenen is dat je veel verschillende hebt. Wij blijven bij de klassieke leren handschoen en zijn ook fan van de fake-fur wanten. Gebreide wanten met een fleecebinnenkant is ook altijd goed! 

Leuke accessoires voor nu: mutsen, tulbanden, lange handschoenen. Leuke accessoires voor de winter, bekijk alle trendy fashionable musthaves hier.

Tekst Karlijn van Mil