Celebs love: denim on denim

Krijg je al kriebels als je denim on denim leest? Nou, wij niet! Spijker op spijker is hot! En nee, je ziet er niet automatisch uit als Britney Spears en Justin Timberlake. Om dat te bewijzen zochten we een paar celebs voor je uit die deze look rocken! They look flawless! 

Jennifer Lopez

De Jenny from the block zangeres is de eerste in ons lijstje die bewijst dat Denim on Denim prima kan! Jennifer heeft een iets lichtere blouse aan dan haar broek en heeft deze in haar jeans gestopt. Dit zorgt voor een casual look! Nude heels doen het goed bij denim en dat laat Jenny ons hier goed zien! Steek je haren nonchalant op en zet een leuke pilotenbril op je neus! 

Kim Kardashian

De stijlvolle Kim K kan natuurlijk niet missen in ons rijtje. Kim heeft een blauwe blouse aan, terwijl haar jeans een beetje een groene gloed heeft. Net als Jennifer Lopez combineert Kim K haar denimoutfit met nude hakken. Over haar schouders hangt een mooie lichtroze jas. Een mooie toevoeging aan de outfit als je het ons vraagt! 

Rihanna

De spijkerlook hoeft niet alleen maar uit broeken en blousejes te bestaan en dat laat Rihanna ons zien. De zangeres heeft een spijkerblouse aan van Chanel, en draagt daaronder een highwaisted denim rok. Ook Rihanna kiest voor nude-hakken en heeft als extra accessoires een leren pet op en een clutch in dezelfde blauwe kleur als haar blouse.

Cameron Diaz

Cameron Diaz laat zien dat je niet per se een spijkerblouse hoeft te dragen. De actrice kiest voor een donkerblauwe spijkerbroek, een simpel witte Tee en een licht spijkerjasje. Still denim on denim! Cameron kiest voor een knalrode tas als accessoire, wat enorm goed kleurt bij spijkerstof! Net als de rest van ons lijstje heeft ze nude-kleurige schoenen, geen pumps, maar kleine sleehakjes! 

Kanye West

Niet alleen vrouwen zijn fan van de all denim everthing-look. Kims hubby Kanye West laat zien dat ook mannen deze look kunnen rocken! Kanye draagt een ‘kapotte’ lichtblauwe denimblouse en combineert deze met een grijsachtige jeans. Qua schoenen kiest hij voor Timberlands. Stoer en stijlvol!

Tekst Karlijn van Mil

Foto: Jcjeansandclothes