Copycat: Lanvin X H&M jumpsuit

Ja ja we hebben weer een copycat voor je! Dit keer gaat het om een jumpsuit. Ga je voor de zeer luxe variant van Lanvin of de goedkopere, budget variant van onze favoriete winkelketen H&M? Natuurlijk zijn er wat verschillen maar waar de Zweden hun inspiratie vandaan gehaald hebben, lijkt ons meer dan duidelijk! 

Lanvin

Wat een heerlijk, over de top item is deze jumpsuit van Lanvin. De luxe spat ervan af en dat is vast de rede dat de prijs zo hoog ligt: de jumpsuit kost maar liefst €2585! Gelukkig is hij nu in de sale en kun je eigenaresse worden van dit couturedingetje voor ‘slechts’ €1292! Sla je slag want hij gaat uit het assortiment. De jumpsuit is gemaakt van 100% zijden en dus heerlijk licht, luchtig en bijzonder draagbaar. Staat chique op een feestje met goede pumps en een stoere clutch maar kan ook op vakantie met een slippertje.

Copycat: Lanvin X H&M jumpsuit. Deze H&M jumpsuit lijkt wel erg veel op de jumpsuit van Lanvin. Zoek de verschillen. Ontdek hier mode, fashion, outfits en meer.

H&M

‘’Dat moeten wij ook kunnen!’’ zullen ze bij H&M gedacht hebben. Er is niks mis met high fashion betaalbaar maken voor de grote massa dus hangt er bij H&M een jumpsuit in de rekken die overduidelijk geïnspireerd is op die van Lanvin. Lekker wijd en luchtig, een zwart/witte print en ook gemaakt van een lekker luchtig materiaal. staat net als de duurdere variant leuk met hakken, een paar sieraden en een clutch maar is ook heerlijk zomers met een grote hoed, zonnebril en een paar slippers of espadrilles. Qua prijs is er ook een enorm verschil te merken! De H&M variant is te koop voor €24,99!

Copycat: Lanvin X H&M jumpsuit. Deze H&M jumpsuit lijkt wel erg veel op de jumpsuit van Lanvin. Zoek de verschillen. Ontdek hier mode, fashion, outfits en meer.

Tekst Max Herlings