The Harbour Club Amsterdam

Waar vroeger wijn werd gebotteld worden nu de flessen geopend. The Harbour Club in Amsterdam is gevestigd in een oude wijnterminal aan het IJ in Amsterdam Oost. De Club heeft een oppervlakte van 2.200 vierkante meter. Naast het restaurant is er een sushi ruimte, een chefs restaurant, een bar, lounge en een nachtclub. Is het weer aangenaam dan er plaats op het terras aan het water. De inrichting van The Harbour Club is modern met hoogtepunten een 6 meter lange visvitrine enĀ  een 16 meter lange muurschildering van neo pop-art kunstenaar Selwyn Senatori. Op het menu staan een varieteit aan visgerechten en steaks en de wijnkaart heeft een interessante collectie klassewijnen.

Alles over de Harbour Club Amsterdam. Lees hier alles over de Harbour Club Amsterdam. Lekker eten, feesten, dineren en alles over evenementen.

Voor elke gelegenheid

The Harbour Club Amsterdam beschikt ook over evenementenlocatie. Next Door heeft een totale oppervlakte van 600 vierkante meter en is voorzien van professionele audiovisuele middelen. Deze ruimte is bij uitstek geschikt voor zakelijke bijeenkomsten, fashion shows, feesten, huwelijken, etc.

Alles over de Harbour Club Amsterdam. Lees hier alles over de Harbour Club Amsterdam. Lekker eten, feesten, dineren en alles over evenementen.

Evenementen

The Harbour Club organiseert regelmatig Dinner Concerts. Een Fashion Show van UGG is er al geweest met muziek en presentatie van de wintercollectie en ByDanie Designer & Vintage Sale heeft verkoopdagen georganiseerd. Houdt dus de agenda in de gaten van de Club via hun site of Facebook of er leuke evenementen op programma staan.

Waar?

Het restaurant ligt op nog geenĀ  minuten rijden van de Ring en heeft 300 gratis parkeerplaatsen. Er is aanmeermogelijkheid voor boten en er is een exclusieve thuisbrengservice.

Adres: Cruquiusweg 67, 1019 AT Amsterdam.