Mini Chanel Bikini en Sexy Miranda Kerr

De mini Chanel bikini onlangs gedragen door model Miranda Kerr maakt heel veel indruk in de fashionwereld. Sterker nog, er is sprake van een deep impact want deze kleine bikini is vernieuwend en anders. Of toch niet?

Nieuw?

Verrassend genoeg, maar toch is het niet echt een nieuwe uitvinding. Het is eigenlijk een eerbetoon aan de oorspronkelijke strappy beha die bekend is geworden door het Britse model Stella Tennant.

In feite hebben de cups die de tepels van de Australische schoonheid bedekken een iets grotere omvang dan de vroegere versie. Dat is nieuw en eigenlijk vreemd want we leven in een tijd waarin juist alles kleiner wordt. Maar het algemen ontwerp is niet nieuw. Wel vinden we dat dit best opnieuw een trend mag worden, want die Chanel look blijft weergaloos.

Sexy Chanel look

De mini Chanel bikini is ongeloofelijk provocerend hoewel het alles bedekt. Maar het is de vorm die het idee geeft dat de bikini echt heel klein is, hoewel dat dus wel meevalt. We denken ook dat Miranda een statement wil maken na de Orlando Blook periode. En wat is dan beter dan een sexy Chanel look?

Laat ons weten wat jouw mening is over deze Chanel bikini. Wij zijn er gek op! We hopen deze komende zomer veel te zien.