Mode najaar 2013: Winterjassen dé musthave!

De winter staat weer voor de deur en om de soms bittere kou en straffe oostenwind te trotseren heb je wel een goede bescherming nodig in de vorm van een warme winterjas. Gelukkig is er voor dit seizoen een goede keuze uit alle soorten jassen en jacks. Of je nu mooi gestroomlijnd of lekker ruim, vrouwelijk of mannelijk, kleurrijk of ingetogen zoekt, het is er allemaal.

Oversized

De Oversized stijl  is al eerder gemeld. Het is niet meer nodig om een jas van je vriend te stelen. XXXL jassen is een van de modetrends deze winter. Je kunt je lekker knus verstoppen in wijde schouders, mouwen en een boxy shape.  Misschien denk je, ouch, maar ze staan geweldig vrouwelijk en sexy. Mogelijk wil je vriend nu eens een jas van jou “lenen”.

jcrop-preview

Tomboys

De Tomboys zijn er natuurlijk ook weer. Sportieve bombers en parka’s met stevige sluitingen, grote zakken en flinke capuchons. Je loopt er nooit voor gek mee.

De Trenchcoat blijft gewoon lekker in dit najaar, alhoewel, hij is wat geremodelleerd in two-toned, leater-infused, leuke prints en kleurrijke versieringen. De trenchcoat is er voor iedereen, voor elke smaak een stijl.

Leren motorjacks doen het ook goed deze winter. Lekker stoer als je er laat op uitgaat. Maar vooral prima om met alles te combineren waar je zin in hebt. Jeans, leggings, wijde truien of een baljurk, het kan allemaal. De jacks komen deze winter in een ruime keuze aan kleuren (emerald groen, ocean blauw) en materialen (lamsleer, nepleer).

Wat je ook kiest deze winter maak niet uit. De keuze is ruim genoeg. Neem iets naar je smaak en wat je lekker warm houdt!