Pom Amsterdam; trendy musthave sjaals

Pom Amsterdam is een snel groeiend merk dat inmiddels ook in de UK en Sweden te verkrijgen is. Het merk is opgezet twee zusjes Liesbeth en Violet, die een gat zagen in de markt voor sjaals. Zelf konden ze namelijk nooit een sjaal vinden doe fashionable was en ook nog makkelijk in gebruik. En dat da nook nog voor een redelijke prijs.  Dus werd het tijd voor Pom Amsterdam sjaals.

Pom is speciaal

De sjaals van Pom Amsterdam zijn anders dan anders omdat ze altijd zijn afgewerkt met een bies, hetgeen de sjaal ‘ ballen’ geeft en de stof mooi laat vallen. Daarnaast worden de sjaals van Pom Amsterdam gekenmerkt door een wereldwijd gepatenteerde asymetrische driehoeksvorm die uniek is. Deze vorm zorgt ervoor dat je de sjaal eenvoudig kunt omslaan en dat ie gelijk goed zit. Geen gehannes dus! Wil je weten hoe je de sjaal gebruikt? Bekijk dan het filmpje hieronder!

Mijn stad….Amsterdam

Bijna alle sjaals van Pom worden daadwerkelijk in Amsterdam gemaakt. Alle liefde en zorg gaat naar ieder item uit. En dat zorgt natuurlijk voor een fantastische kwaliteit. Dat samen met de keuze voor geweldige stoffen en prints, maken Pome en merk dat expressief is. Een merk dat toegankelijk is voor iedereen. Een merk waarin je extremen kunt vinden en minder opvallende sjaals.

Kwaliteit

Het begon allemaal op eigen naaimachines! Maar inmiddels is het merk zo groot dat dat niet meer mogelijk is. Daarom krijgt Pom nu hulp van goede ateliers in Amsterdam. 100% Dutch dus! Oplages zijn relatief klein dus elke sjaal is bijzonder. Pom laat onder andere eigen stoffen weven in Frankrijk en koopt daarnaast stoffen in in Duitland en Italie.

Collectie

De collectie van Pom Amsterdam is zoals eerder gezegd opvallend divers. Er zit voor iedereen wel iets tussen. Als Fashionjunk moet je eigenlijk minimaal 1 sjaal in je walk-in closet hebben! We hebben hieronder de collectie voor je opegnomen. Zeg nou zelf…ze zijn toch ‘ to die for’ ?