Bollywoodster Deepika Padukone ontwerpt fashion collectie

Deepika Padukone, is een naam die de meesten van jullie niet zullen kennen, maar in India is deze beauty een megaster. Als Bollywood actrice is Deepika momenteel ontzettend populair en sleept ze de ene na de andere megafilmrol binnen. Maar de Indian Beauty blijkt ook nog een andere passie te hebben en dat is mode.

Naast het doorlezen van scripts stort Deepika zich namelijk op het ontwerpen van kleding. Hiervoor sloeg de actrice turned designer de handen in één met lifestyle label Van Heusen voor een heuse Limited Edition collectie. De 27-jarige, die bekend staat om haar minimalistische, klassieke stijl, heeft een collectie ontworpen met een mix van ‘Old Hollywood’ glamour en klassiek meets modern.

Van Heusen

Deepika maakt haar debuut als modeontwerpster voor Van Heusen, een premium lifestyle merk voor dames heren en kids. In samenwerking met dit label heeft Deepika een Limited Edition collectie ontwikkeld. Het resultaat? Een collectie van klassieke, vrouwelijke jurkjes en gave statement clutches!

‘’Wat ik heb geprobeerd te creëren met deze Limited Edition collectie is een lijn van jurken die mijn gevoeligheden verzadigen. Door te werken met de ontwerpers bij Van Heusen en geïnspireerd door de oude glamourwereld van Milaan, heb ik elk stuk dat je ziet in de collectie ontworpen, met de enige bedoeling  dat een vrouw zich speciaal moet voelen, maar tegelijkertijd ook natuurlijk. Met deze Limited Edition collectie denk ik dat ik mijn roeping heb gevonden. En hoop ik dat je jezelf vind in mijn collectie’’, aldus een tevreden Deepika.

De campagnebeelden zijn geschoten in Milaan en hebben heel wat mooie foto’s opgeleverd.