Geordie shore en Jersey shore makeovers!

Het is een nieuw jaar en dat betekent dat je terugblikt op het afgelopen jaar en misschien wel de jaren ervoor. Wij vinden het een goed moment om de make-overs  Shore-ladies van Geordie en Jersey shore eens op een rijtje te zetten. Want verandert dat zijn ze: en enorm positief!

Snooki

Van ordinaire, zuipende, Jersey Shore chick naar een classy moeder van twee kids. Snooki is het perfecte voorbeeld van een grote make-over. Zowel haar kleding als make-up als haar hele verschijning veranderde. Nicole ging van veel ordinaire, blote kleding met panterprint naar een bedekte huid. You go girl! En niet alleen qua kleding veranderde ze, ze is namelijk ook veel afgevallen. De getande meid ziet er prima uit met een natuurlijker kleurtje en een slanker lichaam.

Jwoww

Net als haar beste vriendin Nicole is Jenni afgelopen jaar moeder geworden van een dochtertje. Ze schoor de zijkant van haar haren eraf (dat vonden we wat minder) maar het staat haar prima. En ze is net als Snooki enorm van haar Jersey-shore imago af. Nog steeds enorme, neppe borsten maar ze kleed zich in ieder geval al een stuk beter. Haar borsten zijn minder zichtbaar en ze gedraagt zich natuurlijk ook minder sletterig nu ze gelukkig verloofd is met Roger en samen een kind hebben.

Vicky

Degene die misschien wel de grootste verandering heeft meegemaakt qua gewicht is Vicky uit Geordie Shore. Ze verloor namelijk ruim 20 kilo en is net als de jongens uit de Shore verslaafd aan fitness en een healthy levensstijl. Nou dat is nog eens wat anders als de zuipende meid die ze was tijdens de tv-serie. De 27-jarige heeft zelfs een fitness DVD gemaakt –7 days slim-. Vicky verdient zeker een plekje in dit rijtje.

Charlotte

De laatste van de vier is Charlotte uit Geordie Shore. Ook zij heeft haar wat dikkere lijf ingeruild voor een strak getrainde bikinibody. Ze geeft de tv-show de schuld van haar gewicht: ze dronk de hele dag en at bijna nooit gezond. Gelukkig heeft ze nu haar eetgewoontes omgegooid en ze ziet er strakker uit dan ooit! Ook Charlotte heeft haar eigen fitness dvd uitgebracht – Charlotte’s 3 minute belly blitz- en inspireert hiermee veel mensen om hetzelfde als haar te doen!

Tekst Karlijn van Mil