Bershka online shop; items voor echte fashionjunks!

Het werd weer eens tijd om de online shop van Bershka onder het vergrootglas te leggen. We hebben de verschillende collecties aan een uitgebreide inspectie onderworpen en de conclusie is dat de online shop van Bershka zeker niet mag ontbreken in het virtuele shoplijstje van de echte fashionjunk.

Mannen en vrouwen

De online shop van Bershka is flink gevuld met kledingitems voor zowel vrouwen als mannen. En om eerlijk te zijn…we zijn ook onder de indruk van de mannencollectie die bijzonder stoer is. De collectie voor mannen bestaat onder andere uit sweatshirts, jeans, jassen, overhemden en nog veel meer. Er is zelfs een ‘ super price’ corner waar je voor weinig geld leuke items kunt scoren.

Dat is niet anders voor de online vrouwencollectie. Ook daar vinden we een ‘ super price’ corner met flink wat koopjes. Zeker de moeite waard om eens te gaan kijken. De collectie bestaat verder uit jurkjes, rokken, schoenen, jeans, t-shirts en jacks. En dat allemaal voor redelijke prijzen. En dan ben je toch fashionable, want de collecties van Bershka volgen de trends van de verschillende catwalks.

Bershka blog

Op de website van Bershka kun je naast shoppen ook inspiratie opdoen door een kijkje te nemen op het blog. Zo geeft Bershka je suggesties voor een punk look, een Halloween outfit of verwijst Bershka je naar een aantal interessante blogs van bekende bloggers. Maar de Bershka blog heeft meer te bieden dan alleen fashion. Zo kun je er ook trends op het gebied van muziek vinden en is er informatie over feesten en festivals te vinden. Elke klik wordt gevolgd door een inspirerende oneliner voordat de content opent. Een bijzonder blog dat de Bershka experience recht doet!

Lookbook

Bershka heeft op haar site een geweldige lookbook die de verschillende collecties weergeeft. Met deze lookbook functie kun je ontzettend leuke ideetjes opdoen. Maar bovenal zetten de lookbooks van Berska een sfeer neer die je perfect weergeeft voor wat voor gelegenheid je de outfit zou kunnen dragen. We hebben een aantal fragmenten van de lookbook van Bershka hieronder opgenomen. Wil je meer zien dan moet je echt even gaan kijken in de online shop van Bershka.