Must have kleding item: sterren jumpsuit

De tijd van feestjes en partijtjes staat weer voor de deur. Waarschijnlijk hangt heel je kast vol met jurken maar heb je ze allemaal al eens gedragen. Daarnaast wil je vast wel eens een ander item dragen op een party. Kies voor deze jumpsuit bedruk met sterren van Vivienne Westwood en jij bent the star of the party!

Rockchick cool

De jumpsuit is gemaakt van hele zachte crêpestof waardoor hij heerlijk comfortabel zit en ook nog eens mooi valt. Tel daarbij op dat een jumpsuit makkelijk draagbaar is en wij zien geen redenen meer waarom je hem niet moet kopen.

Design

Dankzij de chique grijze kleur en de print van sterren trek je alle aandacht naar je toe. Geen truttig jurkje maar een hippe jumpsuit, laat die innerlijke rockchick naar bovenkomen!

Must have kleding item: sterren jumpsuit. Alles over deze Vivienne Westwood jumpsuit, een echt must have kleding item voor de feestdagen en kerst.

Wear it with?

Deze must have jumpsuit schreeuwt om torenhoge hakken. Draag ze met deze juweeltjes van Zara (leuk detail: de schoen is laag uitgesneden aan de zijkant) en ga voor een eenvoudige clutch. Deze jumpsuit is een echte eyecatcher en heeft dan ook niet zoveel nodig.

Jumpsuit, Vivienne Westwood €650, pumps, Zara €79,95, clutch, Zara €25,95.

Tekst Max Herlings