Musthave 2015: Faux Fur Coat

Het is nog enorm koud en dan kun je je maar beter warm aankleden. Heb je nog geen goede jas aan de kapstok hangen? Lees dan even verder voor inspiratie! Dat faux fur in is wisten we al langer, maar wist je ook dat enorm veel celebs fan zijn van deze trend? Hieronder hebben we de looks van vier bekenden neer gezet met een kleine copy the look! Deze fashionable ladies worden even in het winterzonnetje gezet: Kim Kardashian, Gigi Hadid, Alexa Chung en Kate Moss.

Kim Kardashian

Kim wordt vaak gespot in bont. Van sjaals naar jassen van giletjes naar bikini’s, niks is voor haar te gek. Maar wij zien liever een mooie jas dan die bontbikini die ze laatst op haar Instagram postte. Deze simpele black coat staat haar in een woord fierce en ze combineert het met een sexy top eronder, dat kun jij ook!

Gigi Hadid

Het 19-jarige model wordt ook wel vaker in faux fur jassen gespot en she looks good. Eerder schreven we namelijk ook al over Gigi Hadid in een faux fur jas. Ingepakt voor het koude weer is ze zeker, maar op deze foto dient de jas meer als een accessoire. Gigi is namelijk gehuld in een mooie roze jurk en heeft over haar ene schouder een zachtroze faux fur jas hangen.

Alexa Chung

Waar doet deze jas je aan denken? Ons een beetje aan een teddybeer, schattig, lekker warm en om te knuffelen. It-Girl Alexa ziet er stunning uit in deze jas die tot haar knieën komt.  Onder haar jas draagt ze een lief zwart jurkje met een kanten kraagje. Een dikke panty eronder, een paar glimmende boots en Alexa (en jij ook) zijn klaar voor de kou!

Kate Moss

Net als Gigi is Kate Moss fan van lekkere dikke bontjassen van panterprint tot gewoon zwart het staat haar allemaal! Deze lichtblauwe faux fur coat is toch wel onze favoriet. Een koele kleur in de vorm van een dikke winterjas! Wij vonden heb in een korte variant bij de ASOS, mooi he!?

Tekst Karlijn van Mil