Musthave 2015: Moschino heuptasje

‘Heuptasjes zijn toch niet meer van deze tijd’ hoor ik jullie denken. Nee hoor, ze zijn weer terug en Moschino heeft een zeer fashionable exemplaar in haar collectie zitten.  Niks geen heuptasje voor slecht geklede toeristen of vrouwen op de huishoudbeurs maar voor de fashionista die van mode met een knipoog houdt!

Fanny pack

De fanny pack zoals dit tasje ook wel wordt genoemd, is gemaakt van zwart kalfsleer en is dus heerlijk soepel. Het merk Moschino staat er groot op in de voor het modehuis zo typerende, gouden letters. Het riempje waarmee je hem vastmaakt om je middel is verstelbaar. Zo is hij te dragen voor de skinny fashionista maar ook door de fashionista met een maatje meer. Goedkoop is deze heuptas niet maar hey, dan heb je wel een prachtig exemplaar van Moschino! Je kunt hem bestellen voor €525.

Moschino leather belt bag ook wel een Moschino fanny pack of heuptasje genoemd. Musthave 2015 accessoires.Alles over dit heuptasje/ fanny pack hier.

Wear it with

Aangezien de tas een hele investering is, houden we de outfit lekker budget. Een heuptasje is perfect voor op festivals dus dat is ook de kant die we opgaan met de outfit! De nieuwe collectie van Zara is prachtig. Zo is deze rok, te koop voor €39,95, een eyecatcher die supergoed samengaat met het de Moschino heuptas. Een simpel, mouwloos en katoenen blouseje van H&M (€14,99) zorgt ervoor dat alle aandacht naar tas en rook gaat. Aan je voeten draag je deze Topshop platforms. Ze kosten €64 en zijn comfortabel en niet te hoog, het is immers tijd om los te gaan op een feestje. Maak af met deze lekkere vintage, sixties inspired zonnebril van Forever 21. Online voor €4,95.

 Moschino leather belt bag ook wel een Moschino fanny pack of heuptasje genoemd. Musthave 2015 accessoires.Alles over dit heuptasje/ fanny pack hier.

Tekst Max Herlings