Versace ontwerpt fles voor Disaronno

Versace heeft de fles van likeur Disaronno een nieuw uiterlijk gegeven. De blauw en witte fles met gouden decoraties is een limited edition versie en dus maar tijdelijk verkrijgbaar. De drankfles is bedoeld voor de feestdagen en is geïnspireerd op de home-collectie van het Italiaanse modehuis. 

Fashion 4 Development

Een deel van de opbrengst van de flessen wordt geïnvesteerd in goede doelenorganisatie Fashion 4 Development. Uiteindelijk zal er een project worden opgezet in Afrika. Bij de wereldwijde campagne van Fashion 4 Development mode wordt gebruikt om problemen in ontwikkelingslanden aan te pakken. 

Versace ontwerpt fles voor Disaronno. Alles over de samenwerking tussen modehuis Versace x Disaronno. Limited edition voor de feestdagen.

Moschino 

Overigens is het niet de eerste keer dat Disaronno de hulp inschakelt van een beroemd modehuis. Vorig jaar ontwierp modehuis Moschino een limited edition fles voor het likeur merk. 

Moschino x Disaronno

Oktober 

Vanaf oktober kun je een gelimiteerde Versace Disaronno fles kopen.

Trend?

Er lijkt een trend gaande te zijn in drankenland en de samenwerking met de modewereld. Eerder werd op de Paris Fashion Week al bekend gemaakt dat Kenzo een limited edition waterfles ging ontwerpen voor Evian.

Geschreven door Aminanta Minte