Musthave lente/zomer 2015: shirtdress

We hebben weer een musthave voor je! Deze enorm lange blouse, ook wel shirtdress genoemd, is een favoriet! Te koop bij Topshop voor €65 en op enorm veel verschillende manieren te combineren. Hoe? Dat laten we je hieronder zien voor zowel de lente als de zomer!

Musthave lente/zomer 2015: shirtdress. Alles over de shirtdress: blouse, jurk en shirt in een. Alles over deze musthave voor 2015: lente en zomer. Ontdek hier.

Lente

In de lente is het vaak nog geen weer voor korte broekjes, we combineren de jurk daarom met een witte broek (Zara, €9,99). Echt iets voor in de lente, want een witte broek draag je meestal niet in de koude seizoenen! Om de outfit iets verder af te maken trek je bikerboots aan, dit geeft een stoerdere look! De boots zijn van de ASOS (€42,85) en hebben leuke riempjes over de laars heen lopen. Kies een leuke clutch of tas in een mooie pastelkleur (H&M, €14,99) en jij bent klaar voor de lentedagen. Ohja, je mag de blouse best een stukje open doen!

Musthave lente/zomer 2015: shirtdress. Alles over de shirtdress: blouse, jurk en shirt in een. Alles over deze musthave voor 2015: lente en zomer. Ontdek hier.

Zomer

Ja, in de zomer mag je natuurlijk voor wat bloters gaan, het is tenslotte niet voor niks zo’n warm weer (hopen we). In de zomer gaan we deze prachtige blouse combineren met een simpel denim shortje! Deze vonden we bij de Mango voor €14,99 maar je kunt natuurlijk ook voor een andere gaan! Een flappyhoed past perfect bij deze outfit! Deze mooie zwarte van de H&M kost maar €14,99. Onder de blouse doe je geen shirt of hemd aan maar kies je voor een zwarte soft bh! Deze is van de H&M voor €14,99 en het is dan de bedoeling dat je je blouse verder openknoopt, zover als jij wilt! Tot aan je buik, of zelfs dat je buik helemaal zichtbaar is! Dat is het leuke van deze blousejurk, je kunt eindeloos combineren! Oh and last but not least trek je gewoon een simpel slippertje aan! Deze zilveren zijn van de ASOS en kosten €14,29, een koopje dus!

De jurk is ook leuk te combineren met de Kenzo espadrilles als je geen zin hebt in slippertjes of bikerboots! Lekker zomers, kleurrijk en toch enorm comfortabel!

Tekst Karlijn van Mil