Copy the look: Miley Cyrus

Yes, we know, meestal heeft Miley niet zo heel veel kleding aan. Maar deze outfit laat zien dat ze toch echt wel kleding draagt en niet alleen maar haar tepels showt in weinig kleding op Instagram! We zochten een leuke streetstyle foto voor je uit van de Wrecking Ball zangeres!

Stylish Singer

Miley is misschien niet the most fashionable zangeres die er bestaat. Ze wordt namelijk vaak gespot in net iets te rare, blote, gekleurde outfits. Oh en de laatste tijd is ze een groot fan van haar tepels (met of zonder tepelplakkers). Maar in deze outfit slaat ze de plank niet mis! She looks good! Met een mooie short en een simpel zwart T-shirt, die op dit moment enorm in de aanbieding is bij de H&M!

Details

Miley draagt verschillende kettingen, één grote schakelketting en een klein kettinkje met een kruisje erop. Wij vonden deze bij de ASOS voor je! Een blouse om je middel geknoopt is hot, je ziet het tegenwoordig enorm veel met het ruitpatroon, maar een legerblouse kan ook prima! Aan haar voeten draagt Miley mooie leren, stoere boots en om haar schouder hangt een zwarte tas. Lak je nagels in een rood kleurtje en roze lippenstift op je lippen en you just look like Miley!

Tekst Karlijn van Mil