Noisy May populairder dan ooit

Het Deense modelabel Noisy May wordt steeds populairder onder fashionjunks. Dat is eigenlijk geen verassing want we kennen het merk al dankzij het modezusje Vero Moda. Maar toch is het merk anders. Bij Noisy May denk je aan edgy, grungy en denim. Bij Vero Moda denk je aan basics.

Collectie

Als je het lookbook van het modelabel bekijkt vallen een aantal dingen op. De 2013/2014 collectie laat zich kenmerken door de kleur zwart met hier een daar een beetje rood. Verder zien we in de collectie veel nep leer en zachte vachtjes evenals sexy jurkjes.

Ook houdt Noisy May blijkbaar rekening met de feestmaand want in de collectie zien we voldoende glitters terug. Maar de unique selling point van het label blijft de denim broek. Die vinden we in in geweldige varianten terug waaronder ripped en flared. Het merk maakt met name door de denim een behoorlijke groei door.

Waar?

Noisy may kun je natuurlijk kopen bij Vero Moda maar bijvoorbeeld ook bij Asos, Nelly en Zalando.

Denim van Noisy May

Met name de denim collectie van Noisy May is enorm populair zoals eerder gezegd. om je een idee te geven hebben we de meest opvallende ontwerpen voor je op een rijtje gezet. De gemiddelde denim jeans kost 50 euro. Dat is niet veel voor een jeans met dit fashion gehalte!