Huispak is razend populair! Maar is het nieuw?

Het woord huispak gonst inmiddels door Nederland dankzij de stylist van het zuiden Roy Donders die weekelijks op RTL 5 te bewonderen is. Ons Roy heeft het altijd over huispakken. Hij wil een eigen lijn opzetten. Maar het huispak is niet nieuw. Celebs lopen er al jaren mee en er zijn al veel varianten op de markt.

Het huispak van Roy Donders

Natuurlijk moeten de huispakken van Roy anders zijn. Hoe anders? Nou gewoon steentjes en pailletten. En een beetje kleur met een printje. Gewoon glitter en glamour, want dat is waar mijn klanten van houden, horen we Roy zeggen. Maar we geven hem geen ongelijk. Het huispak is alleen niet nieuw. Misschien wel in de uitvoering van Roy want die weet er altijd wel weer iets fraais van te maken.

Onesie is de officiele naam

In de fashionwereld heten deze pakken Onesie en ze zijn enorm populair. De eerste Onesie’s zagen we enkele jaren gelden al. Ze worden zowel door mannen al vrouwen gedragen. De mannen dragen vaak stoere varianten met grote capuchons, ritsen en bijvoorbeeld legerkleuren. De dames kiezen meestal voor een huispak met een Azteken printje.

Celebs in het huispak

Dat huispakken al lange tijd ‘ in zijn’ weten we dankzij de vele foto’s die paparazzi maken van celebs. Met grote regelmaat zien we kiekjes met huispakken of zoals ze in LA dus liever zeggen Onesie’s. Voorbeelden zijn  Justin Bieber, Kourtney Kardashian en Rihanna.

Collecties

Omdat het fenomeen Onesie al zo lang bestaat is er inmiddels een enorme keus aan ontwerpen en mogelijkheden. Eerder schreven we al over de Onesie en vergeleken we het aanbod van huispakken van Asos, BooHoo en Onepiece.

Maar kijk wel uit want er is ook een hoop rotzooi in de markt.

En Roy,…..we zijn benieuwd naar jouw eigen lijn.